Service | Zorgeloos kopen bij GamerArena


Betaalmogelijkheden

Je kunt bij GamerArena.nl veilig betalen door middel van een bankoverschrijving, iDeal, Apple PayVisa, MasterCard of betaal achteraf middels Klarna!


Veiligheid

Deze shop is beveiligd door SSL. Je kunt dus zorgeloos in onze webwinkel shoppen.


Garantie

Het komt weinig voor dat ons artikel bij aankomst defecten vertoont. Voor de verzending worden alle producten grondig gecontroleerd en vervolgens goed ingepakt voor de verzending. Mocht het aantoonbaar het geval zijn dat jouw producten defecten vertonen, laat het ons weten via info@gamerarena.nl! Dan zullen wij actie ondernemen.  Zorg er dan wel voor dat het artikel ongebruikt is en op het defect na in nieuwstaat verkeert. Wij treffen dan een passende maatregel om je probleem naar tevredenheid op te lossen. 

Voor de meeste producten hanteert GamerArena een garantietermijn van 1 jaar. Dit betekent dat je als consument kan verwachten dat de gekochte door jou product gedurende deze periode zonder enkele mankementen zal functioneren en gewoon gebruikt kan worden. Mits hier zorgvuldig en ''normaal'' mee om wordt gegaan. Lees meer in onze algemene voorwaarden.


Niet tevreden? Geld terug!

Voldoet het product niet aan jouw verwachtingen? Je mag dan uiteraard het bestelde artikel binnen de bedenktermijn van 14 dagen retourneren. Stuur ons eerst een mail naar info@gamerarena.nl met je ordernummer daarin en klacht of reden van retour. Wij helpen je dan graag verder! Let op! Je mag het product gerust bekijken en proberen zoals je dat normaal gesproken in een winkel zou doenHet product dient wel compleet, als nieuw (zonder gebruikssporen) en in de originele verpakking zijn.


Bestellen en verzending

Het bestelproces bij GamerArena.nl verloopt zeer snel en is super makkelijk zowel voor een gastbezoeker als voor de vaste klanten die een account tijdens het bestellen aangemaakt hebben. In slechts 4 korte stappen is je bestelling geplaatst en volledig afgerond! Wij houden je vervolgens op de hoogte van de status van jouw bestelling via de mail of indien nodig nemen wij telefonisch contact met je op. Als je een bestelling bij ons plaatst is het verder onze taak om het pakket bij jou te laten bezorgen. GamerArena maakt gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. GamerArena.nl levert zowel in Nederland als in België! LET OP: Leveringen in België duren meestal 1 werkdag langer!


Account

Om een account aan te maken, kun je tijdens het bestellen de mogelijkheid ''account aanmaken'' aanvinken. Je dient vervolgens eenmalig jouw gegevens in te voeren en een wachtwoord aanmaken. De voordelen van een account zijn als volgt:

  • Het plaatsen van jouw volgende bestelling gaat nog sneller!
  • Alle bestellingen zijn gemakkelijk en overzichtelijk terug te vinden!
  • Je facturen zijn ter alle tijden beschikbaar voor inzage of download!
  • Ook wij kunnen voor je sneller van dienst zijn wat betreft administratie of garantiedoeleinden als je bij ons in het systeem staat!

Goed bereikbaar

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht je vragen hebben over het een of ander dan kun je ons bereiken middels de volgende gegevens:

E-mail: info@gamerarena.nl
   Telefoon: 06-19563626

Wij hebben ervaren dat wij onze klanten sneller en beter van dienst kunnen zijn per e-mail. Stuur GamerArena daarom gerust een bericht per mail!